Referenties

Onze klanten zijn onze belangrijkste getuigen van goede kwaliteit en dienstverlening. Hieronder kan u enkele adressen en referenties vinden waar we isolatiewerken uitgevoerd hebben.

We laten hen ook even aan het woord: 

Ik wil je hierbij bedanken voor het snel uitvoeren van de werken aan ons huis te Gentbrugge.

Tevens mag er een extra pluim naar je medewerkers, installateurs. Ze zijn een voorbeeld voor velen door hun werkenthousiasme, positiviteit, snelle, degelijke en propere uitvoering. Ze zijn dermate op elkaar afgestemd dat de werken steeds vooruitgaan. Ze springen voor elkaar in de bres wanneer nodig en werken “SAMEN”.

Ook naar de opdrachtgevers (mijn vrouw en ik dus) zijn ze uiterst vriendelijk en zéér beleefd. Fredje, de man uit Wallonië, een specialeken zoals ze bij ons zeggen maar is werkelijk een zeer vriendelijk en uiterst beleefde man, en een zeer goede werkkracht. Uw werkman is een voorbeeld van werkernst, juiste informatie en ook zeer beleefd en klantvriendelijk.

Ward De Vuyst - Gentbrugge

Nogmaals mijn dank, u werkmannen hebben uitstekend werk verricht en hoop even goede mensen te krijgen als de andere werken uitgevoerd mogen worden.

A. Belink - Ronse

Graag wens ik de werknemers die deze werken hebben uitgevoerd te danken. Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werken en wat ook mag gezegd worden is dat na het beëindigen van de werken alles zeer proper opgekuist werd. Chapeau!
Het was een plezier om zo werkvolk over de vloer te krijgen.

Mariella Deprez - Steenhuize

Uw medewerkers hebben zeer goed gewerkt. Mijn buurman is ook geïnteresseerd, uw medewerkers hebben een kaartje gegeven.

Eddy Stoop

Ik vind dat ik u dit mocht laten weten. Het personeel dat hier gewerkt heeft een dikke proficiat. Echt alles netjes achtergelaten niks op aan te aan te merken ondanks dat er hier niemand meer was. Echt chapeau! Gelieve het tegen die jongens en hun baas maar te melden.

Francois Van Olmen