Welkom bij isolcom isolatiewerken

Uw gespecialiseerde partner in na-isoleren van spouwmuren, zolder-, dak- & kruipruimte

Isolcom specialiseert zich in het isoleren van bestaande en nieuwe woningen en dit met de meest performante materialen verkrijgbaar op de Belgische markt. Wat goed is voor het milieu, is goed voor uw portemonnee. Isolatie betekent immers minder energie verbruiken en dus ook minder geld uitgeven en dit jaar na jaar, plus isolatiepremies krijgen. Noem het energiepremie of isolatiepremie: niets dan voordelen! En los van het financiële plaatje gaat uw wooncomfort er gigantisch op vooruit. De zolderruimte is na de isolatiewerken geen bakoven meer in de zomer, noch een koude ruimte in de winter! Buitenmuren stralen na de isolatiewerken minder warmte uit naar buiten, en minder koude uit naar binnen, wat het wooncomfort gigantisch verhoogd. Een aangenaam binnenklimaat zodat u zich goed voelt in uw vel! En dat is onbetaalbaar.

Isoleren van Uw woning is bij uitstek de beste investering.  Vraag het onze referenties !

Ons werkgebied zijn de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.


Dakisolatie

Isolcom is gespecialiseerd in de plaatsing van thermische dakisolatie voor hellende daken. Het isoleren van uw dak geeft u niet alleen een onmiddellijke comfortverhoging maar is ook uiterst snel terugverdiend.

Zolderisolatie

Isolcom is gespecialiseerd in de plaatsing van thermische isolatie voor zolders. Zoals U weet stijgt warme lucht, daarom is zolder-vloerisolatie een nog meer renderende vorm van engergiebesparende maatregelen. Daar de isolatie aangebracht wordt op de zoldervloer, verkleind de hoeveelheid op te warmen lucht.